Lite kort historia…

När den mest framgångsrika eliten i samhället vill öka höja festligheterna ytterligare är att grilla normen. Placera grillat kött, tämjda eller vilda fåglar, och ibland hela kalvar och tjurar på kebab, som snurrar långsamt i glöd i flera timmar. Om det är en kronad tjur kan det ibland vara upp till en dag. Det här var ett tråkigt jobb. Att veva och veva, i flera timmar. Det var inte ovanligt att använda en liten kökspojke eller köksflicka som assistans till snurrandet av köttet.

I det exklusiva köket finns även luftbeklädnad för stekta fåglar. Detta görs genom att placera en nyrostad fågel på en dolk framför gästen och sedan skära fågeln i tunna skivor så att köttet faller direkt på gästens tallrik. Detta är en elegant charm. Den högra sidan av fågeln har alltid genom historien haft en högre status än vänster sida, så naturligtvis är dessa delar de bästa för gästerna.

Smaktrenden med grill är en spännande resa med modernitet och fritid. På 1960-talet var spettar och fläskkotletter dominerande. De har vanligtvis tomater och paprika, men de har också kalvspett. Det finns även olika recept på rostade kalvorgan. Om du var modig förr i tiden erbjöd du hamburgare, eller hamburgers som det kallades från början.

I dagsläget…

…är trädgårdsanläggning också en slags fritidssport. Utbudet av faciliteter och grill tillbehör är stort och varierat. Det finns grillar för tiotusentals kronor, och det finns också informella billiga engångsgrillar som är lämpliga för att ta sig till stranden och parkerna. Allt från bordsgillar, gasolgrillar, kamadogrillar och exempelvis populära Green egg grillar. Till detta kan du kan köpa portionerad fläskfilé eller halloumiost på grillen på vägen för att lägga på din grill.

Hos Grillat.se kan du hitta alla typer av grillar nämnt innan. Men inte bara grillar utan även alla typer av grill tillbehör som du behöver. I deras stora utbud finns allt från grillar, stekhällar, terrassvärmare, gasolvärmare och campinggrillar! Grillat.se strävar efter att inspirera utomhusmatlagning under hela året oavsett säsong. Så oavsett om grillen grillar korv på spett över öppen eld i skogen eller grillar ländrygg i ditt nya snygga utekök, är deras intresse alltid där. Målet de har är att ge dig kvalitetsprodukter och utmärkt kundservice till förmånliga priser.